Elektronkus ügyintézés link

 

Közösségi tér fejlesztése Dorogházán

 

Dorogháza Község Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében közösségi tér fejlesztésre. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósul meg 66 millió forintból.

 

A fejlesztések által egy olyan multifunkcionális közösségi tér infrastrukturális hátterének biztosítása tervezett, mely elősegíti a helyi, közösségi kohéziós erő növekedését. A sokoldalú kikapcsolódást kínáló színterek lehetővé teszik, hogy a családok, baráti társaságok közösen töltsék el a szabadidejüket, ezzel hozzájárulva a lakosok közérzetének javításához. Az önkormányzat tulajdonában lévő épület a felújítást követően a jövőben 21. századi követelményeknek megfelelő, korszerű és igényes helyszínül tud szolgálni a település kulturális és közösségi rendezvényei, eseményei lebonyolítására. A megvalósítás helyszíne a 3153 Dorogháza, Hősök tere 7., 3. hrsz. alatti ingatlan.

 A projektben megvalósul a kötelező nyilvánosság biztosítása.

 A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében a TOP_PLUSZ-1.2.1-21-NG1 kódszámú Élhető települések című Felhívásból valósul meg. Dorogháza Község Önkormányzata, mint Kedvezményezett 66 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Közösségi tér fejlesztése Dorogházán” című, TOP_PLUSZ-1.2.1-21-NG1-2022-00040 azonosító számú pályázaton, 100%-os támogatási intenzitás mellett. A megvalósítás tervezett befejezése 2024.03.01.

További információ kérhető:

Dorogháza Község Önkormányzata
06-32-368-172
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.