Elektronkus ügyintézés link

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

Dorogháza Község Önkormányzata sikeres támogatási kérelmet nyújtott be a Magyar Falu Program keretében meghirdetett „Faluházak felújítása-2020 című, MFP-FHF/2020 kódszámú pályázatra. A fejlesztés megvalósításához az Önkormányzat – 100 %-os intenzitás mellett – bruttó 19.999.998.- Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el.

 

A közösségi életben központi szerepet tölt be a többfunkciós faluház épülete, ami otthont ad a polgármesteri hivatalnak és a kulturális életnek is. A tetőszerkezete azbeszt tartalmú palafedés, amely elöregedett, több helyen törött, nagyobb esőzések alkalmával beázik, egyben rendkívül veszélyes az ott dolgozók és a kulturális programokon résztvevőkre egyaránt. Az épület belső felújítása és energetikai korszerűsítése már az előző években megtörtént különböző pályázatok útján. Ezzel a pályázattal kiegészítve az épület teljes felújítása megtörténik, mely nagyban hozzájárul az idelátogatók komfort érzetének növelésében.

A projekt fő célja a dolgozók egészségének megóvása mellett a megújuló település központi épülete korszerűbb és rendezettebb formájában fogadja az ügyfeleket és a kulturális szórakoztatásra vágyó lakosságot.

A beruházás célja összefoglalóan az értékmegőrzés és értéknövelés.

 

Bővebb információ:

06 32 368-172 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csatolmányok :
Fájl letöltése :SAJTÓKÖZLEMÉNY.pdf[ ]128 kB