Elektronkus ügyintézés link

 

Dorogháza Község Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében Dorogháza község belterületi vízrendezése II. ütem megvalósítására. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósul meg, 30 millió forintból.

 

A projekt célja a meglévő csapadékvíz elvezető árkok felújításával, gyepesítésével, új árkok kiépítésével a csapadékvíz rendezett, kártétel nélküli levezetése, környezeti káresemények megelőzése, valamint a település vízkár veszélyeztetettségének mérséklése. A projekt által érintett terület a község belterületén fekszik. Az építési munkálatok a következő ingatlanokat érintik: 3153 Dorogháza, Újtelep 1057 és 1023 hrsz. A kétoldali meglévő földárok kiburkolását és kapubehajtók egységessé tételét tervezik.

A projektben megvalósul a kötelező nyilvánosság biztosítása és a szemléletformálás.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében a TOP_PLUSZ-1.2.1-21-NG1 kódszámú Élhető települések című Felhívásból valósul meg. Dorogháza Község Önkormányzata, mint Kedvezményezett 30 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Dorogháza község belterületi vízrendezése II. ütem” című, TOP_PLUSZ-1.2.1-21-NG1-2022-00068 azonosító számú pályázaton, 100%-os támogatási intenzitás mellett. A megvalósítás tervezett befejezése 2025.11.30.

 

További információ kérhető:

Dorogháza Község Önkormányzata

06-32-368-172

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.