Elektronkus ügyintézés link

Dorogháza Község Önkormányzata sikeres támogatási kérelmet nyújtott be a Magyar Falu Program keretében meghirdetett „Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése” című, MFP-ÖTIK/2022 kódszámú pályázatra.

A fejlesztés megvalósításához az Önkormányzat – 100 %-os intenzitás mellett – bruttó 4.566.841.- Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el.

Az időjárási viszonyok (esőzés és vihar alkalmával) az Óvoda épületének a falát teljes mértékben éri az eső, ez által a már elvégzett külső szigetelés megrongálódik, megsérül, ezáltal nem látja el 100 %.ban az eredeti funkcióját. Önkormányzatunk az Óvoda teraszára egy előtető kiépítését tervezte meg esővíz elvezető csatornával, mely által az épület állagát tudjuk megóvni. Így elkerülhető lesz az épület belső falainak felázása, a szigetelés miatti penészedés az esetleges padlózat felázása. Az óvodai férőhely maximális kihasználtsága is indokolja, hogy a rossz időjárási viszonyok mellet is tudjuk biztosítani a gyermekek egészséges testi, lelki nevelését. A kötelezően megtartandó foglalkozások (mindennapos testnevelés) így a szabad levegőn történik meg, az időjárási viszonyoktól függetlenül, ezzel is biztosítva az egészséges életmódra nevelést.

Bővebb információ:

06 32 368-172

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.